top of page
A7408183

KOMIAT

Komiat

Riehakas meininki, haitarin poljento ja suoraviivainen soitto ovat tehneet Komioista yhden Suomen suosituimmista iskelmäyhtyeistä. Bändin keikat ovat tunnettuja välittömästä ja iloisesta tunnelmastaan, joka tempaa kuulijan mukaansa ja tanssittaa kansaa!

Yhtye on monelle tuttu radiohiteistään Pakka sekaisin ja Kaksin olis kauniimpaa. Ensimmäinen studiolevy julkaistiin vuonna 2020 ja yhtye on siitä lähtien julkaissut tasaisesti uutta musiikkia.

Vankasta yleisön suosiosta kertovat useat yleisöäänin ansaitut Vuoden tanssiorkesteri -palkinnot. Lisäksi Komiat on Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja 2021, Tanssittajatulokas 2019 sekä Tanssiorkestereiden Suomen mestari 2018.

Alkutahdit
 
Pari puhelimen soittoa ja maakuntien kovimmat muusikot oli saatettu saman kahvipöydän ääreen. Ehdittiin siinä vähän soittamaankin, ainakin sen verran, että kyllä tästä bändi saadaan. Erilaisista persoonista on muodostunut yhtenäinen ja riehakas joukko, joka suuntaa keikoille ympäri Suomea. Alkuperäisenä tavoitteena on ollut soittaa keikkoja meiningillä ja ammattitaidolla, emmekä aio tinkiä tästä jatkossakaan. Tervetuloa viihtymään keikoillemme!

Aleksi Yli-Sissala, laulu

 

Aleksi Yli-Sissala (tunnetummin Allu, Sissala, Sissos tai Jaakko Teppo) on reilu parikymppinen nuorimies Alajärveltä, jolle on suotu älytön laulunlahja. Hän on lauleskellut elämänsä aikana kaikkia kappaleita, ja on hän laulanut aikoinaan itsellensä myös Tangojuniori-tittelinkin. Pohjanmaan poikana hän on kova pesäpallofani, ja jalkapalloakin tulee katsottua. Itsekin aikanaan vähän pesäpalloa pelannut. Aleksi on tämän lisäksi kaikkienalojenerikoisasiantuntija, kuten kunnon kansankynttilän kuuluu.

Aleksi

Aleksi Laukkonen, harmonikka

 

Aleksi Laukkonen on Komioiden kurttua kurittava kiharapää, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa haitarillaan jo kuusivuotiaasta asti. Haitarin lisäksi Laukkoselta taipuu myös piano, kitara, basso sekä puujalkavitsit. Tulevaisuudessa tavoitteena on tehdä muitakin kuin piuhoihin liittyviä johtotehtäviä, nimittäin orkesterin johtamisen muodossa. Pohjalaisen asenteen omaava multi-instrumentalisti opiskelee teatterimusiikkia Tampereella ja harrastaa vapaa-ajallaan biljardia sekä painia orkesterimme toisen Aleksin kanssa.

Laukkonen

Samuel Järvinen, kitara & laulu

 

Samuel ”Albert” Järvinen on yhtyeemme retroiluun taipuvainen kitaristi, joka jakaa silloin tällöin keikoillakin tarinoita lukuisilta seikkailuiltaan, yleisön ja muun orkesterin suureksi riemuksi! Tämä aina hyväntuulinen mies on taitava muusikko ja sovittaja, jolta myös musiikin lisäksi aikataulujen sovittaminen onnistuu mallikkaasti. Musiikin ohella hän on opiskellut fysiikkaa, joten kitaransoiton aerodynamiikka on hallussa, ja erilaiset bändin kalustoon liittyvät optimoinnit sujuvat häneltä ongelmitta. Samppa pärjää lisäksi hyvin ATK-laitteiden kanssa. Samuel on useiden luotettavien lähteiden mukaan bändin tyylikkäin mies.

Samuel

Juho Eskola, basso

 

Juho pudottelee bassostaan ääniä kokemuksen ja nykyisin myös ammattitaidon tuomalla varmuudella. Tästä syystä hänen soittonsa onkin ollut kysyttyä keikkalavoilla sekä televisiotuotannoissa. Keikoilla hänet löytää salista katsottuna solistimme oikealta puolelta, takahuoneessa tietotekniikan varresta ja keikkareissuilla mersun ratista. Logistiikkapäällikkönä hänen velvollisuutensa on myös ilmoittaa miten nopeasti kalusto on milloinkin pystytettävä, jotta aikataulu saadaan kurottua kiinni. Keikkailun lisäksi Juhon suosikkiharrastuksiin kuuluu mm. musiikkilaitteisiin “investointi”.

Juho

Eero Nummela, rummut & johtotehtävät

 

Mies, jota on kiittäminen ja syyttäminen koko yhtyeen olemassaolosta. Kun Eero päättää jotain, lopputulokseen mennään vaikka läpi harmaan kiven. Yhden kohtalokkaan idean seurauksena syntyi Pohjolan kovin humppakone, Komiat. Soittajana hän on monipuolinen ja energinen rumpali, jonka löytää keikoiltamme rumpukorokkeelta itseään lähes kolme kertaa vanhemman Ludwig-rumpusetin takaa. Rumpujen soitto sujuu häneltä kuin tanssi, ja miehen voikin usein bongata myös tanssiparketin puolelta. Eeron oikeasta taskusta löytyy kultainen taskukello, jossa on kaikesta ehtimisestä päätellen paljon enemmän tunteja kuin useimmilla muilla. "YY-KAA-KOO-NEE!"

Eero
Kaikki oikeudet pidätetään ©

Kuvat: Katja Tamminen

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black Spotify Icon
  • TikTok
bottom of page