top of page
Komiat kesä 2023 julistestillit-13_edited
Komiat kesä 2023 julistestillit-41_edited
Komiat kesä 2023 julistestillit-46_edited

KOMIAT

Komiat

Riehakas meininki, haitarin poljento ja suoraviivainen soitto ovat tehneet Komioista yhden Suomen suosituimmista iskelmäyhtyeistä. Bändin keikat ovat tunnettuja välittömästä ja iloisesta tunnelmastaan, joka tempaa kuulijan mukaansa ja tanssittaa kansaa!

Yhtye on monelle tuttu radiohiteistään Pakka sekaisin ja Kaksin olis kauniimpaa. Ensimmäinen studiolevy julkaistiin vuonna 2020 ja yhtye on siitä lähtien julkaissut tasaisesti uutta musiikkia.

Vankasta yleisön suosiosta kertovat useat yleisöäänin ansaitut Vuoden tanssiorkesteri -palkinnot. Lisäksi Komiat on Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja 2021, Tanssittajatulokas 2019 sekä Tanssiorkestereiden Suomen mestari 2018.

Alkutahdit
 
Pari puhelimen soittoa ja maakuntien kovimmat muusikot oli saatettu saman kahvipöydän ääreen. Ehdittiin siinä vähän soittamaankin, ainakin sen verran, että kyllä tästä bändi saadaan. Erilaisista persoonista on muodostunut yhtenäinen ja riehakas joukko, joka suuntaa keikoille ympäri Suomea. Alkuperäisenä tavoitteena on ollut soittaa keikkoja meiningillä ja ammattitaidolla, emmekä aio tinkiä tästä jatkossakaan. Tervetuloa viihtymään keikoillemme!

Aleksi Yli-Sissala, laulu

 

Aleksi Yli-Sissala (tunnetummin Allu, Sissala, Sissos tai Jaakko Teppo) on nuorimies Alajärveltä, jolle on suotu älytön laulunlahja. Hän on lauleskellut elämänsä aikana kaikkia kappaleita, ja on hän laulanut aikoinaan itsellensä myös Tangojuniori-tittelinkin. Pohjanmaan poikana hän on kova pesäpallofani, ja jalkapalloakin tulee katsottua. Itsekin aikanaan vähän pesäpalloa pelannut. Aleksi on tämän lisäksi kaikkienalojenerikoisasiantuntija, kuten kunnon kansankynttilän kuuluu.

Komiat kesä 2023 henkilökuvat-16.jpg

Samuel Järvinen, kitara & laulu

 

Samuel ”Albert” Järvinen on yhtyeemme retroiluun taipuvainen kitaristi, joka jakaa silloin tällöin keikoillakin tarinoita lukuisilta seikkailuiltaan, yleisön ja muun orkesterin suureksi riemuksi! Tämä aina hyväntuulinen mies on taitava muusikko ja sovittaja, jolta myös musiikin lisäksi aikataulujen sovittaminen onnistuu mallikkaasti. Musiikin ohella hän on opiskellut fysiikkaa, joten kitaransoiton aerodynamiikka on hallussa, ja erilaiset bändin kalustoon liittyvät optimoinnit sujuvat häneltä ongelmitta. Samppa pärjää lisäksi hyvin ATK-laitteiden kanssa. Samuel on useiden luotettavien lähteiden mukaan bändin tyylikkäin mies.

Komiat kesä 2023 henkilökuvat-9.jpg

Antero Makkonen, harmonikka

 

Antero on bändisoittaja, joka tyylitietoisena haitaristina osaa aina valita oikeat äänet ja äänikerrat, jotta musiikkiin saadaan juuri oikea tunnelma. Ja kun Antsa pääsee oikein kunnolla vauhtiin, niin silloin haitari raikaa ja kansa karkeloi! Haitarinsoiton lisäksi tältä moniosaajalta sujuu ensiluokkaisesti muun muassa auton kuljettaminen, settilistojen kirjoittaminen ja tyylittely sekä letkajenkan vetäminen. Antero on mukava seuramies, jonka huumorinkukka on saanut hyvin valoa ja ravinteita. Keikkareissulle lähtiessään Antsa pakkaa aina ensin uimahousut ja sitten vasta haitarin, sillä vedessä ja etenkin boreissa tämä mies on todella elementissään!

Komiat kesä 2023 henkilökuvat-19.jpg

Juho Eskola, basso

 

Juho pudottelee bassostaan ääniä kokemuksen ja nykyisin myös ammattitaidon tuomalla varmuudella. Tästä syystä hänen soittonsa onkin ollut kysyttyä keikkalavoilla sekä televisiotuotannoissa. Keikoilla hänet löytää salista katsottuna solistimme oikealta puolelta, takahuoneessa tietotekniikan varresta ja keikkareissuilla mersun ratista. Logistiikkapäällikön työt ovat sen sijaan vaihtuneet Marketing Managerin -tehtäviin, eli sosiaalisen median tilien ylläpitoon. Keikkailun lisäksi Juhon suosikkiharrastuksiin kuuluu mm. musiikkilaitteisiin “investointi”.

Komiat kesä 2023 henkilökuvat-10.jpg

Eero Nummela, rummut & johtotehtävät

 

Mies, jota on kiittäminen ja syyttäminen koko yhtyeen olemassaolosta. Kun Eero päättää jotain, lopputulokseen mennään vaikka läpi harmaan kiven. Yhden kohtalokkaan idean seurauksena syntyi Pohjolan kovin humppakone, Komiat. Soittajana hän on monipuolinen ja energinen rumpali, jonka löytää keikoiltamme rumpukorokkeelta uuden Gretch-rumpusetin takaa. Rumpujen soitto sujuu häneltä kuin tanssi, ja miehen voikin usein bongata myös tanssiparketin puolelta. Eeron oikeasta taskusta löytyy kultainen taskukello, jossa on kaikesta ehtimisestä päätellen paljon enemmän tunteja kuin useimmilla muilla. "YY-KAA-KOO-NEE!"

Komiat kesä 2023 henkilökuvat-2.jpg
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black Spotify Icon
  • TikTok
bottom of page