top of page
Komiat kesä 2023 julistestillit-13_edited
Komiat kesä 2023 julistestillit-41_edited
Komiat kesä 2023 julistestillit-46_edited

KOMIAT

 

 

Tervetuloa Komiat yhtyeen sivuille! Meidän keikoilta ei menoa ja meininkiä puutu, ja kaikki ovat tervetulleita viihtymään ja nauttimaan elävästä musiikista seurassamme. Näiltä sivuilta löydät näppärästi tulevat esiintymiset, nettikaupan, soittajien esittelyt ja paljon muuta. Tuoreimpia uutisia löydät somen lisäksi tästä etusivulta.

Nähdään keikoilla!

Ajankohtaista:

Keikat alkaa! (29.2.2024)

Helmikuun lomat on nyt lomailtu ja on aika palata sorvin ääreen. Aivan mahtavaa päästä viihdyttämään teitä jälleen keikoille. Valtavan myös iso kiitos kaikista niistä kuunteluista, mitä olette meidän lomamme aikana uudelle kappaleellemme striimanneet. Kohta pääsette kuulemaan sitä myös livenä. Toivottavasti nähdään keikoilla! :)

- Komiat

Komiat lomailee! (29.1.2024)

Me lomaillaan helmikuu, että jaksetaan sitten viihdyttää teitä taas maaliskuusta eteenpäin. Keväälle on tulossa kaikkea mukavaa, kuten esimerkiksi meidän ensimmäiset Lapin keikat ja Iskelmäkeskiviikko -risteily! Keikkakalenterista kannattaa ottaa jo lähelle osuvat keikat ylös jo nyt ja uutta biisiä saa luukuttaa ja toivoa radioista. Nähdään maaliskuussa!

-Komiat

Uusi kappale Minähän vien nyt Spotifyssa! (19.1.2024)

Meidän uusi biisi Minähän vien on nyt Spotifyssa! Käykää ihmeessä kuuntelemassa ja jos tykkäätte, saa lisätä soittolistoille ja toivoa radiosta. Mahtavaa vuoden alkua juuri sinulle!

-Komiat

Hyvää joulua! (19.12.2023)

Vuoden keikat alkaa olla soitettuina, enää legendaariset tapsantanssit Auran Nuortentalolla ti 26.7. jäljellä ja seuraavaksi nähdäänkin sitten vuonna 2024! Valtavan iso kiitos teille kaikille jotka olette käyneet keikoilla, kuunnelleet meidän musiikkia tai olleet muuten meidän matkassa mukana, olette meille korvaamattoman tärkeitä. 

Tammikuun keikat on jo julkaistu ja helmikuussa yhtyeemme viettää talvilomaa. Ensi vuodelle on kuitenkin paljon uusia suunnitelmia luvassa, toivottavasti pysytte vauhdissa mukana.

Oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille toivottaen!

-Komiat

Komiat vuoden tanssiorkesteri 2023! (14.11.2023)

Saatiin Tanssin Tähdet -äänestyksessä Vuoden tanssiorkesteri -titteli yleisön äänestämänä. Valtavan iso kiitos kaikille meitä äänestäneille. Voittoa on juhlittu keikkojen merkeissä ja muutama keikka tälle vuodelle on vielä jäljellä, joten tervetuloa viihtymään meidän kanssamme!

-Komiat

Syyskiertue lähestyy! (24.8.2023)

Ollaan painettu koko kesä pitkin ja poikin Suomea keikoilla ja joka paikassa on ollut kyllä mahtava meininki! Syksyn keikat julkaistaan aivan piakkoin, joten nähdään keikoilla! 

-Komiat

Uusi kappale Soittajat soittaa on nyt julkaistu! (21.4.2023)

Uusi yhteisbiisi Yölinnun Simo Silmun kanssa on nyt julkaistu. Käy kuuntelemassa Spotifyssa ja katsomassa uusi musiikkivideo YouTubessa. Reipasta ja railakasta meininkiä!

Katsele ja kuuntele:

Musiikkivideo

Spotify

Mukavia kuunteluhetkiä!

-Komiat

Uusi single perjantaina 21.4.! (19.4.2023)

Komiat julkaisee ensi perjantaina uuden kappaleen, jossa on vierailevana solistina mukana legendaarisen Yölinnun Simo Silmu! Kappaleesta julkaistaan Youtubeen samaan aikaan myös Merikarvialla Koivuniemen Herran Farmilla kuvattu musiikkivideo.

Ennakkotallentamisesta on meille valtavasti apua, sen voit tehdä tästä linkistä.   Mahtavaa päästä esittelemään teille uutta musiikkia!

Kevään keikat alkavat Imatralta! (13.3.2023)

Lomat on lomailtu ja nyt on aika palata sorvin ääreen! Maaliskuussa hommat alkavat toden teolla ja onkin erittäin suuri ilo päästä jälleen viihdyttämään yleisöä eri keikkapaikoille pitkin Suomea! Tsekkaa keikat kalenterista ja tule meidän kanssa pitämään hauskaa! Komiat kauppa palvelee tällä hetkellä ainoastaan keikoilla, nettikauppa avautuu kun saamme tuotevalikoiman päivitettyä. Uutuutena sivuilla "Lavatanssit" välilehti, jolta löydät perustietoa lavatansseista.

-Komiat

Olemme lomalla! (1-2/2023)

Palaamme keikoille maaliskuussa. Katso kevään esiintymiset Keikat-välilehdeltä!

Syyskuulumiset! (15.9.2022)

Oikein hyvää alkanutta syksyä kaikille! Meillä oli upea keikkakesä, valtavan iso kiitos keikoilla käyneelle yleisölle, keikkajärjestäjille ja muille yhteistyökumppaneille, ilman teitä tämä ei onnistuisi. Myös Pakka sekaisin -singlemme on saanut upean vastaanoton ja siitä olemme kovin iloisia.

Keikkahommat jatkuu syksyn aikana normaalisti, lokakuussa pidämme pientä syyslomaa, mutta tervetuloa viihtymään meidän kanssamme niin maalla, kuin merellä!

Lisäksi Vuoden tanssiorkesteri -äänestys on alkanut, ja me olemme  ehdokkaina. Äänestämään pääset näppärästi tästä!

Syysterveisin

-Komiat

Uusi kappale Pakka sekaisin ulkona juhannusaattona! (23.6.2022)

Nyt sitä odotettua uutta musiikkia tulee! Me ollaan todella innoissamme ja toivotaan että tekin tykkäätte kovasti meidän uudesta biisistä. Kuunnelkaa, lisätkää soittolistoille ja toivokaa radiosta, se on teitä varten tehty! :) 

Hyvää juhannusta toivottaen

-Komiat

Hyvää kesää! (2.6.2022)

Oikein hyvää alkukesää kaikille! Me kierretään ympäri Suomea viihdyttämässä, joten toivottavasti nähdään keikoilla. Kannattaa myös pysyä kuulolla, sillä uutta musiikkia on pitkästä aikaa tulossa. :) 

-Komiat

 

 

Aurinkoista kevättä! (15.4.2022)

Kevään keikkailu on polkaistu kunnolla käyntiin nyt huhtikuun aikana, ja voi pojat miten hienolta se tuntuu! Hymyileviä ja riemukkaita ihmisiä on tullut jokaisena viikonloppuna keikoilla vastaan ja se jos mikä soittajan mieltä lämmittää. Keväälle mahtuu vielä monenlaista mukavaa, on kylpyläkeikkaa ja useamman bändin erikoisiltoja. Katso keikkakalenterista missä nähdään. Iloista kevättä kaikille!

 

Oikein hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta kaikille! (22.12.2021)

Haluamme kiittää kaikkia meidän matkassa vuonna 2021 mukana olleita ja toivottaa tervetulleeksi meidän seuraamme viihtymään myös ensi vuonna. Valitettavasti rajoitukset ovat peruneet loppuvuoden ja alkuvuoden keikat, mutta tiedotamme tulevista keikoista heti kun ne varmistuvat. Oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta siis kaikille!

-Komiat

 

Komiat valittu vuoden tanssiorkesteriksi 2021! (9.11.2021)

Yleisö on äänestänyt Komiat vuoden tanssiorkesteriksi! Haluamme kiittää kaikkia meitä äänestäneitä, sekä muita palkinnoille sijoittuneita. Lupaamme jatkaa yleisön viihdyttämistä tinkimättömästi omalla tyylillämme. Tervetuloa viihtymään!

 

 

 

Komiat mukana Vuoden tanssiorkesteri -äänestyksessä (12.10.2021)

 

Vuoden tanssiorkesteriäänetys on jälleen auki ja voit nyt käydä äänestämässä omaa suosikkiasi tästä! Voittajat julkistetaan Tanssin tähdet -risteilyllä joka lähtee Turusta su 7.11. Komiat on myös esiintymässä risteilyllä, joten toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan risteilemään kanssamme. Muistathan myös käydä äänestämässä.

 

Komiat Live -nyt julkaistu (16.7.2021)

 

Komiat Live -albumi on nyt julkaistu, ja sitä voit tilata nettikaupastamme. Levyä on myytävänä myös keikoillamme, joten tervetuloa viihtymään livemusiikin parissa ja ostamaan samalla vaikka levy soittajien nimikirjoituksilla! Tulevat keikat löytyvät KEIKAT-välilehdeltä, ja seuraamalla meitä somessa saat tasaisin väliajoin muistuksia siitä, missäpäin Suomea haitari milloinkin soi!

 

Komiat julkaisee uuden live-albumin (9.6.2021)

 

Hyvä yleisö! Ensi kuussa julkaistaan Komioiden ensimmäinen livelevy, joka on äänitetty Alhetti Studiolla pienen yleisön läsnäollessa. Komiat LIVE -albumi sisältää 14 yleisön suosikkikappaletta keikkaohjelmistostamme, esimerkiksi kappaleet Kirje sieltä jostakin ja Rantakoivun alla. 

 

Levy on juuri lähdössä painoon, ja voit tilata sen ennakkoon jo nyt. Toimitamme levyn sinulle heti, kun ne saapuvat. Suosittelemme ennakkotilaamista, sillä levyä painetaan rajoitettu erä, ja levy julkaistaan VAIN fyysisenä CD-levynä. Levyä voi tilata nettikaupastamme, tai numerosta 040 258 1092, äläkä unohda tarjousta, jolla voit tilata edullisesti myös edellisen levymme!

Oikein mukavaa kesän alkua toivottaen

-Komiat

Komiat voitti historian ensimmäisen Aito Iskelmätähti -kilpailun!

Komiat on valittu historian ensimmäisen Aito Iskelmätähti -kilpailun voittajaksi. Kilpailun järjesti radiokanava Aito Iskelmä. Voittaja valittiin yleisön ja asiantuntijaraadin yhteenlaskettujen äänien perusteella. Kisa oli tiukka, sillä kilpailuun saapui yli 200 hakemusta. Komiat kiittää kaikkia äänestäneitä, sillä ilman heitä tämä ei olisi mahdollista. Myös kanssakilpailijoille isot kiitokset hienosta kisasta ja tsemppiä jatkoon!

Komiat yhtyeen musiikkia kuulee siis jatkossa Aito Iskelmä -radiokanavalta, joten kannattaa virittää radiovastaanottimet kyseisille taajuuksille!

Komiat-albumi nyt julkaistu! (15.5.2020)

Komiat-yhtyeen debyyttialbumi on nyt julkaistu fyysisenä CD-levynä ja Spotifyssä. Tilaa levy kauppa-välilehdeltä tai puhelimitse numerosta 040 258 1092. Albumi sisältää viisi täysin uutta kappaletta ja viisi keikoilta tuttua suosikkia. Levyltä on julkaistu jo kaksi singleä, Leskenlehti ja Iskelmäprinssi laulaa. Singlet ovat saaneet yleisöltä erittäin hyvän vastaanoton ja niitä onkin streamattu jo kymmeniätuhansia kertoja.

 

Levyn tuottajana on toiminut Esa Nieminen ja hänen kädenjälkensä levyllä kuuluu erityisesti vahvoissa laulustemmoissa, jotka hän on sovittanut. Levy onkin erittäin tyylikäs, kuunneltava ja tanssittava kokonaisuus. Tilaa omasi heti, niin me toimitamme sen sinulle postitse perille!

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black Spotify Icon
  • TikTok
bottom of page